Ексклюзиви
четвер, 05 листопада 2015 00:17

Колишній гравець "Шахтаря" приніс "Челсі" перемогу над "Динамо"

Колишній гравець "Шахтаря" приніс "Челсі" перемогу над "Динамо"
Вілліан забив "Динамо" у футболці "Челсі". Фото: live-football.ru

Київське "Динамо" зазнало першої поразки у груповому турнірі Ліги чемпіонів. Поразки очікуваної: підопічні Сергія Реброва програли чемпіону Англії "Челсі" на його полі – 1:2. І водночас прикрої – вирішальний гол лондонський клуб забив за сім хвилин до фінального свистка. Колишній гравець "Шахтаря" Вілліан вкотре класно виконав штрафний удар.

Перший тайм був тактичним і нудним. "Челсі" ніколи не вирізнявся вишуканою грою, а коли команда ще й не в формі, то нейтральним уболівальникам біля ТБ було робити нічого. Динамівці в жодному разу не провалилися до перерви. Просто будь-яка команда має організовувати контргру. А її не було.

Чи заслужив "Челсі" на гол? Швидше, ні, бо господарям відверто пощастило: Драгович забив у свої ворота після прострілу Вілліана.

У другому таймі кияни відіграли дуже симпатично. "Ожив" Гонсалес, який вивів Кравця один на один, але той затягнув з рішенням. Весь тайм відіграв Гармаш – з його появою стрункішими стали дії гостей в середині поля. Частіше до атак почали долучатися крайні захисники, нарешті ми побачили Ярмоленка не тільки в обороні. А ще побачили, що нинішній "Челсі" дійсно проблемний. Моуріньйо серйозно занервував.

Певна справедливість у тому, що саме Драгович сквитав гол, є. Але об'єктивно – після 1:1 португальський тренер зробив логічні заміни, Рибалка став часто помилятися і фолити, а головне – "аристократи", вийшовши вперед, не дали "Динамо" жодного шансу. Швидше, могли забити третій.

Тому визнаємо підсумок матчу логічним. І скажемо відверто: "Динамо" втратило шанси на вихід до 1/8 фіналу. "Порту" обіграв "Маккабі" - 3:1, має 10 очок. У "Челсі" - 7, "Динамо" має 5. Португальців дістати буде дуже проблематично – два тури, 5 очок відставання. "Челсі" має два очки переваги, матч з ізраїльським аутсайдером наступного туру і кращі показники у особистих зустрічах з "Динамо". Зате в Лізі Європи у киян пройти далеко набагато більше шансів, ніж у плей-оф ЛЧ.

У п'ятому турі, 24 листопада, "Динамо" гратиме проти "Порту" на виїзді, а "Челсі" поїде до Ізраїлю.

Ліга чемпіонів. Група G. 4-й тур

Челсі (Лондон, Англія) - Динамо К (Київ, Україна) - 2:1

Голи: Драгович, 34 (1: 0, автогол); Драгович, 77 (1: 1); Вілліан, 83 (2: 1).
Попередження: немає - Гонсалес, 26; Антунеш, 59; Буяльський, 72.

Маккабі Т-А (Тель-Авів, Ізраїль) - Порту (Порту, Португалія) - 1: 3

Голи: Тельо, 19 (0: 1); Андре, 49 (0: 2); Лаюнен, 72 (0: 3); Захаві, 75 (1: 3, пен).
Попередження: Бен-Харуш, 42; Таль Бен Хаїм, 88 - Перейра, 74.

Зараз ви читаєте новину «Колишній гравець "Шахтаря" приніс "Челсі" перемогу над "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути