середа, 19 грудня 2007 18:46

У квітні може відбутися супербій між Кальзаге і Хопкінсом

Володар титулів WBC, WBA і WBO в другій середній вазі Джо Кальзаге повідомив, що його переговори з колишнім абсолютним чемпіоном світу в середній вазі Бернардом Хопкінсом близькі до завершення.

Їх поєдинок може відбутися в квітні майбутнього року. Хопкінс наполягав на проведенні бою літом, проте Кальзаге, який останній раз виходив на ринг на початку листопада, відмовився так довго чекати свого наступного бою.

- У мої наміри входить проведення ще двох поєдинків, а потім завершення боксерської кар"єри в ранзі абсолютного чемпіона світу. Хочу, щоб один з цих боїв пройшов в Лас-Вегасі проти Бернарда Хопкінса, - заявив Кальзаге..

Кальзаге став володарем титулів WBC, WBA і WBO в другій середній вазі, перемігши на початку листопада в Кардіффі володаря титулів WBC і WBA Міккеля Кесслера.

У грудні Джо Кальзаге отримав звання спортсмена року у Великобританії за версією ВВС. Боксер випередив пілота "Макларена" Л"юїса Хемілтона, який вважався одним з фаворитів опиту.

- Я в шоці. Це велика честь для мене. Можу сказати, що я гордий. Не чекав такого успіху, - сказав тоді  Кальзаге, повідомляє "Спорт-экспресс".
Зараз ви читаєте новину «У квітні може відбутися супербій між Кальзаге і Хопкінсом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути