пʼятниця, 26 вересня 2008 18:28

Томенко допоможе Червоненку підготуватися до Євро-2012

Томенко допоможе Червоненку підготуватися до Євро-2012
Кабінет Міністрів призначив заступником голови організаційного комітету з підготовки до проведення чемпіонату Європи з футболу в 2012 році заступника голови Верховної Ради Миколу Томенко. Про це сказано в повідомленні управління по зв"язкам зі ЗМІ секретаріату Кабінету Міністрів.

Томенко долучений до складу оргкомітету за рішенням прем"єр-міністра Юлії Тимошенко.

Таким чином, до складу оргкомітету входять 6 замів: віце-прем"єр-міністр Іван Васюнік, міністр у справах сім"ї, молоді та спорту Юрій Павленко, радник прем"єра Станіслав Сташевський, президент Федерації футболу Григорій Суркіс, Томенко та голова Національного агентства з питань підготовки до проведення ЧЕ-2012 з футболу Євгеній Червоненко.

Нагадаємо, в січні Кабінет Міністрів затвердив новий склад організаційного комітету з підготовки до проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу в 2012 році, звільнивши його главу екс-прем"єра Віктора Януковича та призначивши замість нього прем"єр-міністра Юлію Тимошенко.

Початок турніру запланований на червень 2012 року. Приймати ЧЕ-2012 з футболу будуть Київ, Львів, Донецьк, Дніпропетровськ, Варшава, Гданьськ, Вроцлав і Познань, резервні міста - Одеса, Харків, Краків і Хожув.

"Дело"

Зараз ви читаєте новину «Томенко допоможе Червоненку підготуватися до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути