вівторок, 13 серпня 2013 13:22

"СМС з Донецька? Я ще не включив телефон" — Гай

"СМС з Донецька? Я ще не включив телефон" — Гай
"Після перемоги всі раділи і вітали один одного" - Гай ФОТО: sport-xl.net

Півзахисник одеського "Чорноморця" Олексій Гай назвав київське "Динамо" еталоном українського футболу. Футболіст поспілкувався з журналістами після перемоги "моряків" на "Олімпійському" з рахунком 2:1.

"Установка на матч з "Динамо" була наступною — зіграти не гірше, ніж з "Црвеною Звєздою" у Белграді, - каже Гай. - У першу чергу, ми хотіли діяти дисципліновано. Можливо, для когось рахунок сьогоднішнього матчу і неочікуваний. Ми налаштовувались на перемогу і дуже хотіли привезти з Києва очки. Завойовані сьогодні три пункти яскраве тому підтвердження — ми змогли виконати заплановане.

Звичайно, у нас присутня втома після матчу Ліги Європи, але такий щільний графік команда обрала сама. Ми знали на що йшли. Деякою мірою це і добре.

Важко оцінювати гру суперника. Кияни хотіли перемогти на рідному стадіоні. З іншого боку, "Динамо" не так часто програє у себе вдома. Можливо, у них зараз якийсь спад. Важко щось коментувати, коли знаходишся за межами команди.

Важко виділити найважчий відрізок матчу. Скажу, що вся гра видалась важкою. Все-таки, "Динамо" — це еталон українського футболу, сильна та організована команда."

У третьому турі "Чорноморець" мінімально поступився "Шахтареві" — 0:1. Єдиний гол забив Дуглас Коста.

"З "Шахтарем" ми також непогано діяли і могли досягти позитивного результату, але не на максимум використали свої гольові можливості. Особливо, у порівнянні з київським матчем. Що було у роздягальні після гри? У нас не прийнято розбирати матчі відразу після фінального свистка. Всі раділи і вітали один одного. Вважаю, що ця перемога буде ціннішою, коли за нею піде наступна.

Чи отримав смс з Донецька (Гай у червні цього року перейшов з "Шахтаря" у "Чорноморець")? Я ще не включив телефон," - сміється Гай.

Наступним суперником "моряків" у Лізі Європи став албанський "Скендербеу".

"Ця команда грала у кваліфікації Ліги чемпіонів і вилетіла після третього кваліфікаційного раунду від не надто сильного суперника. Важко уявити, як вони себе зараз почувають. Мабуть, злі на себе і захочуть довести, що це була випадковість. У будь-якому разі, це сильний суперник. Поки ми не думаємо про груповий етап. Треба поступово готуватися до кожної гри і зберігати спокій. Всі вміють грати. Якщо ми підготуємось відповідним чином, то все у нас буде нормально."

За день до матчу у "Чорноморці" поскаржилися на автобус, наданий гостям київським клубом. "Моряки" зазначили, що він їхав з низькою швидкістю і з поламаним кондиціонером.

"Тут зайве, щось коментувати. Менше читайте інтернет. Це робочий момент. Звичайно, зажди хочеться їздити комфортабельними автобусами і жити у хороших готелях. Але такі моменти відходять на другий план. Головне, що ми перемогли".

Додамо, що Гай заблукав на "Олімпійському". Після спілкування з журналістами футболіст не відразу знайшов потрібний вихід до автобуса.

Зараз ви читаєте новину «"СМС з Донецька? Я ще не включив телефон" — Гай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути