вівторок, 13 серпня 2013 12:18

"Під час гри з "Динамо" ми відчували, що можемо набрати очки" - футболіст "Чорноморця"

"Під час гри з "Динамо" ми відчували, що можемо набрати очки" - футболіст "Чорноморця"
"Грати проти "Динамо" у відкритий футбол немає сенсу" - Антонов ФОТО: isport.ua

Нападник одеського "Чорноморця" Олексій Антонов задоволений стартом команди у чемпіонаті України. Про це футболіст розповів після перемоги "моряків" над київським "Динамо" на "Олімпійському" з рахунком 2:1.

"Чорноморець" у кожному матчі налаштовується на перемогу, - каже Олексій. - Звичайно, ми знали, що нас чекає важка гра проти хорошої команди. Сьогодні всі футболісти старалися виконати установку головного тренера. Можна сказати, що ми робили ставку на контратаки, адже грати проти "Динамо" у відкритий футбол немає сенсу.

Відразу після матчу важко сказати, чи підсумковий рахунок неочікуваний. Під час гри ми відчували, що можемо набрати очки в Києві. Коли закінчився матч, тоді і зрозуміли, що здобули перемогу. Загалом, стартом чемпіонату ми задоволені. Практично у кожному матчі нам вдається набирати очки.

Що сказав Григорчук після матчу? Я не знаю. Я якраз давав флеш-інтерв'ю, тому все пропустив. Премії? Не знаю. Потім скажуть," - сміється Антонов.

Минулого четверга "Чорноморець" зіграв матч Ліги Європи проти "Црвени Звєзди". Матч у Сербії закінчився з рахунком 0:0.

"Нам трохи важкувато після поєдинку у Белграді, але всі наші гравці виклалися і зіграли до кінця. Тепер будемо готуватися до наступних матчів. "Динамо" добре грало, тільки не могло реалізувати свої моменти. Ми дуже чітко зіграли, тому супернику було важко."

Наступним суперником "моряків" у Лізі Європи став албанський "Скендербеу".

"Поки нічого не можу сказати про цю команду. Ми ще будемо розбирати суперника. Коли пройдемо албанців, тоді можна буде сказати, що ми задоволені жеребом. Зараз немає сенсу так говорити."

Додамо, що після п'яти турів прем'єр-ліги "Чорноморець" йде на 6-му місці.

Зараз ви читаєте новину «"Під час гри з "Динамо" ми відчували, що можемо набрати очки" - футболіст "Чорноморця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути