Ексклюзиви
понеділок, 12 серпня 2013 17:51

"Динамо" програло "Чорноморцеві" у день народження "Олімпійського"
14

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Матч прем'єр-ліги України "Динамо" — "Чорноморець" проходив у рамках святкування 90-річчя "Олімпійського". Команді не вдалося привітати домашню арену з ювілеєм. Кияни програли "морякам" з рахунком 1:2 чим вельми засмутили своїх вболівальників. Після фінального свистка динамівців проводжали у роздягальню свистом і вигуками "ганьба".

Відзначимо, що вперше команда зіграла у новій виїзній формі. Дебютний матч за "Динамо" провів австрійський захисник Александар Драгович, який зіграв у центрі оборони із Євгеном Хачеріді.

У перерві уболівальників познайомили із першою футбольною королевою "Олімпійського" Оксаною Березяк. Дівчина — палка шанувальниця "Динамо". Оксана заявила, що їй дуже приємно перемогти у такому конкурсі. Тепер вона представлятиме "Олімпійський" на різних заходах.

Після матчу футболісти "Динамо" не вийшли до журналістів у змішану зону. Олег Блохін пресу не ігнорував, але був дуже лаконічним.

"За поразку відповідає тренер, - сказав засмучений Олег Володимирович. - Команда провалила гру. У першу чергу хочеться вибачитися перед глядачами. Треба розбиратися, чому команда не біжить і не грає. Звичайно, є об'єктивні причини, але вони - для слабких. Треба вміти приймати удар."

Додамо, що сьогодні "Олімпійський" урочисто відкрив музей своєї історії.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" програло "Чорноморцеві" у день народження "Олімпійського"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути