четвер, 24 квітня 2008 09:18

Роналду не переживає через нереалізований пенальті

Роналду не переживає через нереалізований пенальті

Зірка "Манчестер Юнайтед" Кріштіану Роналду вважає, що нульовий результат у матчі з "Барселоною", швидше за все, виправданий, хоча переконаний, що моменти його команди були кращі.

- Це була важка гра, - сказав португалець. - "Барселона" добре грала, багато тримала м"яч, упевнено оборонялася. Але і ми грали добре, і 0:0 на виїзді - це завжди позитивний результат.

До незабитого пенальті Роналду поставився спокійно.

- Я не змінював свій стиль - раніше я таким чином забив декілька11-метрових, але сьогодні не вийшло. Це не проблема. Спробую забити в Манчестері. Чи заслужив я другий пенальті в епізоді з Маркесом? Я не впевнений, але мені здається, що він порушував правила, зачепивши мене. Але суддя не дав пенальті. Не знаю чому, я не розумію цього.

Але, як я сказав, 0:0 - хороший результат, і я впевнений, що ми переможемо. Вони багато контролювали м"яч, але не створювали моменти. У нас їх було більше, ніж у "Барси". Тепер ми граємо вдома, і у нас відмінний шанс.

Спорт.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Роналду не переживає через нереалізований пенальті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути