четвер, 24 квітня 2008 09:01

"Я вірив, що Роналду може виграти цей матч сам"

"Я вірив, що Роналду може виграти цей матч сам"

Наставник "Манчестер Юнайтед" Алекс Фергюсон залишився розчарованим переходом його команди від оборони до атаки в першому півфінальному матчі Ліги чемпіонів проти "Барселони" на "Ноу Камп" (0:0). Проте нічию на виїзді він вважає позитивним результатом.

- "Барселона" мала велику перевагу у володінні м"ячем, але так буває практично у всіх домашніх матчах каталонців. Ми раді, що зберегли свої ворота у недоторканності. З іншого боку, мене розчарував перехід від оборони до атаки - ми сьогодні погано грали низом. Не думаю, що нереалізований пенальті буде вирішальним моментом у двоматчевому протистоянні. Якщо ми не виграємо удома, то складемо зброю, але мене радує наша статистика в домашніх поєдинках. Атмосфера на "Олд Траффорд" буде іншою, як і матч-відповідь з "Барсою". Уболівальники "Камп Ноу" були задоволені грою своїх улюбленців, ніхто не махав білою хустинкою. Сподіваюся, що і відвідувачі "Олд Траффорд" залишаться раді. У "Барселони" чудові футболісти, і всі знали, що нас чекає серйозна дуель. Проте сьогодні у каталонців не було явних моментів.

Потрібно у всьому шукати позитивні моменти - нічия на виїзді вважається прийнятним результатом. Сьогодні ми діяли недостатньо швидко, не було націленості на ворота, ми дуже часто втрачали м"яч. Звичайна "МЮ" грає краще, але сьогодні нам довелося багато захищатися. Я вірив, що Роналду може виграти цей матч сам, але ми не надали йому достатньої підтримки, хоча більшість небезпечних моментів все одно створив Кріштіану. Ми обов"язково атакуватимемо більше в Манчестері.

uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"Я вірив, що Роналду може виграти цей матч сам"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути