пʼятниця, 09 лютого 2007 14:09

Рікельме їде на батьківщину

  Хуан Роман Рікельме
Хуан Роман Рікельме

Півзахисник "Вільяреала" Хуан Роман Рікельме, 28 років, залишок сезону проведе на правах оренди в аргентинському "Бока Хуніорс", повідомляє офіційний сайт УЄФА.

У період з 1998 по 2001 рік Рікельме у складі "Бока Хуніорс" завоювало шість різних трофеїв, після чого перейшов до "Барселони" і в 30 поєдинках "Примери" забив три м"ячі. У 2002 році він перебрався до "Вільяреала" і в 106 зустрічах записав на свій рахунок 36 голів. У кампанії 2005/06 аргентинець допоміг "підводникам" пробитися до півфіналу Ліги чемпіонів УЄФА, де на останніх хвилинах у матчу-відповіді з "Арсеналом" не реалізував пенальті, внаслідок чого його команда вибула з боротьби.

Контракт аргентинського півзахисника з "Вільяреалом" діє до 2009 року, проте через розбіжності з наставником Мануелем Пеллегріні за останніми вісьмома матчами Рекельме спостерігав з трибуни. У нинішньому сезоні хавбек провів 13 матчів в національній першості і відзначився одним точним ударом. В турнірній таблиці чемпіонату Іспанії "Вільяреал" з 29 очками займає десяте місце.


Зараз ви читаєте новину «Рікельме їде на батьківщину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути