четвер, 24 квітня 2008 08:50

Райкаарда здивувала оборонна тактика "МЮ"

Райкаарда здивувала оборонна тактика "МЮ"

Головний тренер "Барселони" Франк Райкаард після нічиїй 0:0 у першому півфіналі Ліги чемпіонів з "Манчестер Юнайтедом" зазначив, що матч був рівним, проте додав, що його команда зобов"язана була забивати, тому результатом він не може бути задоволений.

- Матч був рівним. "Юнайтед" діяв дуже організовано в обороні і проводив хороші контратаки. Ми грали на перемогу, але питання про переможця ще не вирішене. Напередодні поєдинку-відповіді на "Олд Траффорд" ми впевнені у собі. Результатом я не задоволений - нам потрібно було забивати. Проте це не гарантує легкого життя суперникові у зустрічі за тиждень. На стадіоні панувала приголомшлива атмосфера, а вболівальники були просто прекрасні. Шкода, що ми показали далеко не кращу гру в сезоні.

У нас на полі були футболісти, які зараз далекі від оптимальних кондицій, оскільки пропустили певний час через травми. Дуже старався Деку, тоді як ми в праві чекати більшого від Ліонеля Мессі та Тьєррі Анрі, які повернулися у гру зовсім недавно. Я не хочу роздумувати про фаворита в нашій парі - у нас є шанс, і на нас чекає чудовий поєдинок-відповідь проти великої команди. Сьогодні я був здивований оборонною тактикою "манкуніанців", які діяли на контратаках. Ключовим моментом у грі став пенальті, який Кріштіану Роналду, на щастя, не реалізував. Відзначу, що ми приклали максимум зусиль і через тиждень теж зробимо все можливе, щоб вийти у фінал.

uefa.com

Зараз ви читаєте новину «Райкаарда здивувала оборонна тактика "МЮ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути