Ексклюзиви
вівторок, 09 вересня 2008 11:16

"Тавіря" в суху обіграла своїх юніорів

Заповнюючи паузу в чемпіонаті країни, в понеділок, 8 вересня, "Таврія" на клубній базі в Поштовому провела спаринг зі своїм молодіжним складом (гравці 1991 – 1992 років народження).

У першому таймі найближчому резерву "Таврії" візначитися не вдалося, а ось після перерви, коли на поле вийшла номінальна "основа" команди, м"яч тричі побував у сітці воріт молоді (дублем візначився Лакі Ідахор, ще один точний удар на рахунку Желько Любеновіча). 3:0 – перемога "Таврії".

Відзначимо, що участі у спарингу не взяли гравці, які знаходяться в розташуванні своїх національних збірних: українці Володимир Гоменюк і Денис Голайдо, литовець Відас Алундеріс, а також травмовані Андрій Дикань, Маріус Рапаліс, Андрій Жваво, Євген Лінєв і Андріус Йокшас (останній, до речі, вже приступив до тренувань по індивідуальному плану). Зате Михайло Фоменко задіював у грі вільного агента Володимира Бурдулі, який знаходився на перегляді (останнім клубом цього грузинського півзахисника була луганська "Зоря").

Склад "Таврії": 1-й тайм: Бандура, Живковіч, Донець, Семенов (Хаблов, 20), Карамушка, Бурдулі, Шмаков, Давидов, Зборовський, Артеменко, Коробка; 2-й тайм: Тодіч, Добре, Назаров, Ільницький, Марковіч, Галюза, Хайдучек, Любеновіч, Ковпак, Гігіадзе, Ідахор.

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «"Тавіря" в суху обіграла своїх юніорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути