Ексклюзиви
четвер, 01 липня 2010 18:29

"Не пам"ятаю, щоб Кличко лаявся матом українською" - Хей

"Не пам"ятаю, щоб Кличко лаявся матом українською" - Хей

Британський боксер Девід Хей почав серйозну психологічну атаку братів Кличків. Скандальний колаж в британському журналі Men's Health, де Девід демонстрував у руках відірвану голову Кличка-молодшого, обійшов весь світ. Домовленості про поєдинок з Кличком з тих пір так і не досягнуто, українець заявив, що британський боксер перейшов тоді всі грані.

Але схоже, цей факт не дуже турбує Хея.

"Я не хочу пускатися в спогади. Може, з моїх інтерв"ю хтось зробив висновок, що я абсолютно не поважаю братів Кличків. Це неправда. Вони до мого приходу були найсильнішими бійцями хевівейта. Тому після того, як я відправлю їх обох на пенсію, у мене з"являться ще два приводи для гордості".

Той факт, що до цих пір немає відповіді на варіант контракту поєдинка, що надіслав Володимир Кличко, а в українця є є зобов"язання щодо захисту чемпіонського титулу IBF, Хея хвилює ще менше.

"Свої проблеми Володимир повинен вирішувати самостійно. У мене ж є власні плани. Переговорному процесі займає мій тренер і менеджер Адам Бут. Я йому повністю довіряю. Нам ще потрібно вирішити цілий комплекс організаційних питань: визначитися з датою і місцем проведення бою, вирішити питання з телетрансляцією поєдинку. На це піде ще як мінімум кілька тижнів".

Де збігаються позиції українців і Хея, так це в питанні місця проведення бою: і Девід, і брати Клички надають перевагу футбольним стадіонам.

"Віталій Кличко неодноразово говорив про свій намір провести бій між нами на "Уемблі". Тут наші з ним бажання повністю збігаються: такий поєдинок став би грандіозною подією в світі професійного боксу".

Хей вважає, що у нього є серйозні переваги перед Віталієм Кличком

"Я його швидше і маневреніше. Він ще ніколи не зустрічався з таким швидкісним боксером".

Хей заперечує, що Віталій Кличко, розмовляючи з ним лаявся матом українською мовою.

"Не пам"ятаю, щоб я говорив щось подібне. Навіть упевнений, що не міг такого сказати з тієї причини, що не володію українською мовою".

За матеріалами sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Не пам"ятаю, щоб Кличко лаявся матом українською" - Хей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути