неділя, 02 травня 2010 12:43

Володимир Кличко і Хей можуть зустрітися у вересні

Володимир Кличко і Хей можуть зустрітися у вересні

Еммануель Стюард, тренер чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBO і IBF українця Володимира Кличка, заявив в ефірі американського телеканалу HBO, що переговори про проведення бою між Кличком і володарем титулу WBA в суперважкій вазі британцем Девідом Хеєм тривають. Поєдинок запланований на вересень 2010 року, повідомляє BoxingScene.com.

Нагадаємо, що кілька днів тому голова комісії з організації чемпіонських боїв Всесвітньої боксерської федерації (IBF) Ліндсі Таккер повідомив, що команда Володимира Кличка офіційно оповістила його організацію про ведення переговорів про поєдинок не з обов'язковим претендентом IBF росіянином Олександром Повєткіним, а з чемпіоном WBA британцем Девідом Хеєм

Раніше відомий британський промоутер Френк Уоррен поділився своєю думкою щодо перспектив чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBA Девіда Хея.

"Найбільш вірогідний сценарій розвитку подій найближчим часом для Девіда Хея це двобій з одним із братів Кличків. На цьому тижні табори обох боксерів обмінялися образами, але брати Клички, здається, дійсно хочуть цей бій.

Тепер справа за Хеєм та його промоутерами. Їм потрібно вирішити серйозно чи вони розглядають варіант бою з Кличком. Раніше Хей вже відмовився від поєдинків з кожним із братів, тепер він повинен або прийняти виклик, або заткнутися ", - цитує Уоррена Boxingscene.com.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко і Хей можуть зустрітися у вересні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути