субота, 01 травня 2010 12:21

Дохід Кличко від бою з Сосновські складе біля $ 20 мільйонів

Дохід Кличко від бою з Сосновські складе біля $ 20 мільйонів

За даними статистичного центру теле- і радіомовлення, чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко заробить за бій з поляком Альбертом Сосновські близько 20 мільйонів доларів.

Основний дохід складе продаж трансляцій на офіційному сайті українських братів-боксерів, де перегляд поєдинку буде проводитися за системою Pay-per-view (заплати і дивись). Вартість перегляду для однієї людини складе 19,95 доларів.

"Кличко дуже популярний не тільки на території України або Росії, але і в багатьох країнах зарубіжжя. За нашими оцінками, подивитися трансляцію саме на офіційному сайті може зібратися близько мільйона людей, головне, щоб сервер витримав таке навантаження", - розповів фахівець статистичного центру.

За його словами зараз навіть у країнах СНД готові платити за видовище, у великих містах люди готові віддавати свої гроші. Таким чином, тільки з трансляції на своєму сайті Віталій може заробити близько 20 мільйонів.

Додамо, що технологія прямих трансляцій на сайті братів Кличко була введена перед боєм Володимира з Еді Чемберсом. Тоді подивитися поєдинок зібралося близько 200 тисяч чоловік.

У свою чергу Віталій може розраховувати на значно більшу аудиторію, адже він є чемпіоном за найпрестижнішою з версій.

За матеріалами kp.ua

Зараз ви читаєте новину «Дохід Кличко від бою з Сосновські складе біля $ 20 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути