четвер, 01 квітня 2010 11:59

Віталій Кличко налякав Сосновського (ВІДЕО)

Віталій Кличко налякав Сосновського (ВІДЕО)

Володар пояса чемпіона світу за версією WBC українець Віталій Кличко зустрівся на прес-конференції у Варшаві зі своїм черговим суперником - поляком Альбертом Сосновським.

У ході заходу спортсмени обмінялися думками про майбутній поєдинок, відповіли на запитання журналістів, а також провели спільну фотосесію, на якій польський боксер відчував себе, м"яко кажучи, невпевнено. Кличко ж, навпаки, відчував себе як вдома, не дивлячись на те що знаходився на батьківщині Сосновського.

Хвилювання Альберта викрив його невпевнений погляд. До того ж, беручи чергову стійку, поляк довго не міг приткнути свій пояс чемпіона EBU, перевішуючи його з однієї руки на іншу, а потім знову назад. На закінчення спроба Альберта потиснути руку Кличку зазнала фіаско, і, ударивши кулаком по кулаку, Сосновський втік від пильних поглядів громадськості.

У свою чергу Віталій Кличко вів себе як гранітна скеля. Обличчя боксера не виражало ніяких емоцій, а поведінка говорила про величезний досвід спортсмена в подібних заходах.

Можливо, відсутність такого, як у Віталія, досвіду і позначилася на поведінці Альберта, а можливо, просто можливість завоювати найпрестижніший пояс у світі викликала хвилювання польського спортсмена, але він усім своїм виглядом показував, що хоче швидше завершити прес-конференцію.

Нагадаємо, що бій між Альбертом Сосновським і Віталієм Кличком відбудеться 29 травня в німецькому Гельзенкірхені.

За матеріалами ТСН, LifeSports.ru

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко налякав Сосновського (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути