Ексклюзиви
вівторок, 11 травня 2010 14:14

Кличко запропонував Хею провести бій у вересні або жовтні

Кличко запропонував Хею провести бій у вересні або жовтні

Представники українського боксера-важкоатлета Володимира Кличка направили англійцю Девіду Хею пропозицію про проведення бою з Кличком у вересні або жовтні 2010 року. Про це радник Кличка Шеллі Фінкель повідомив інтернет-виданню Boxingscene.com. Бій передбачається провести в Європі. Як Хей відреагував на пропозицію Кличко, не уточнюється.

33-річний Кличко, який володіє титулами чемпіона світу за версією IBF (Міжнародна боксерська федерація) і WBO (Всесвітня боксерська організація), повинен був зустрітися на рингу з обов'язковим претендентом на титул IBF Олександром Повєткіним, однак у квітні 2010 року Кличко дозволили розпочати переговори з чемпіоном світу WBA (Всесвітня боксерська асоціація) Хеєм, оскільки об'єднувальний бій має пріоритет перед обов'язковим захистом титулу.

Кличко не йшов з рингу переможеним з 2004 року, коли його нокаутував Леймон Брюстер. З тих пір українець отримав 12 перемог підряд. Всього на професійному рингу Кличко виграв 54 поєдинки і тричі програв.

Хей за свою кар'єру виграв 24 бої і один раз програв. Більшість своїх поєдинків англієць провів у ваговій категорії до 90,9 кілограма. У важку вагу Хей перейшов тільки у 2008 році.

12 квітня 2010 Кличко виклав відеозвернення до Хея на порталі YouTube. Кличко заявив, що він офіційно викликає Хея на бій "в ім'я шанувальників боксу в усьому світі".

Хей повинен був зустрітися з Володимиром Кличком ще 20 червня 2009 року, але отримав травму, і цей бій скасували.

За матеріалами Лента.ру, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Кличко запропонував Хею провести бій у вересні або жовтні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути