середа, 14 квітня 2010 10:59

Перед боєм проти Повєткіна Кличко хоче битися з Хеєм

Перед боєм проти Повєткіна Кличко хоче битися з Хеєм

Керівництво Міжнародної боксерської федерації (IBF) поки що не отримувало ніяких повідомлень від чемпіона IBF в суперважкій вазі Володимира Кличка про те, що він хоче провести об"єднувальний поєдинок проти володаря титулу WBA британця Девіда Хея.

Як розповів один з керівників федерації Ліндсей Таккер в інтерв"ю Sportbox.ru, в даний момент вони чекають від чемпіона проведення обов"язкового захисту титулу проти Олександра Повєткіна.

"Все, що мені відомо - команди Кличка і Повєткіна в даний час ведуть переговори про організацію поєдинку, - сказав Таккер. - Про те, що Кличко має намір битися з Девідом Хеєм, я нічого не знаю. Наше завдання полягає в тому, щоб Повєткін зустрівся з Володимиром: ми надто довго чекаємо офіційної захисту Кличком нашого поясу. За його ініціативи ми не дозволили Повєткіну розіграти титул тимчасового чемпіона, але при цьому Кличко пообіцяв, що після зустрічі з Еді Чемберсом буде битися з Повєткіним. І ми очікуємо, що він зробить саме так".

"За певних обставин, згідно з нашими правилами, чемпіон може попросити одноразовий виняток. Однак це ще не означає, що ми гарантовано задовольнимо його прохання, - зазначив Таккер. - Виходячи з ситуації, що склалася, очікуємо, що Кличко в наступному бою вийде на ринг проти Повєткіна . А якщо сторони не домовляться до 26 квітня, призначимо торги".

Між тим, Володимир Кличко в інтерв"ю FanHouse.com висловив упевненість в тому, що він не ризикує своїм титулом IBF, бажаючи зустрітися з Девідом Хеєм, і Міжнародна боксерська федерація дозволить йому відкласти проведення обов"язкового захисту титулу заради об"єднувального поєдинку.

"У IBF є правило, яке дозволяє мені, як чемпіону, відкласти обов"язковий захист, якщо я хочу провести об"єднувальний бій, - сказав Кличко. - Наступний обов"язковий захист повинен бути проти Олександра Повєткіна, і я зустрінуся з ним, якщо Девід Хей відмовиться від бою зі мною. Але я знаю, що IBF або будь-яка інша організація погодиться на бій з Девідом Хеєм, якщо це буде об"єднання титулів. Я дуже довго володію чемпіонськими титулами, і сумніваюся, що будь-яка з організацій (IBF, WBO або IBO) не дасть мені провести об"єднувальний поєдинок проти Девіда Хея".

За матеріалами sportbox.ru

Зараз ви читаєте новину «Перед боєм проти Повєткіна Кличко хоче битися з Хеєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути