понеділок, 12 квітня 2010 16:57

Володимир Кличко викликав Хея на бій, Сосновський попросив перенести поєдинок

Володимир Кличко викликав Хея на бій, Сосновський попросив перенести поєдинок

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBO і IBO українець Володимир Кличко записав відеозвернення до британського боксера Девіда Хея, який володіє титулом чемпіона WBA, в якому офіційно викликав на бій Хея.

"Я - Володимир Кличко і я хочу послати це повідомлення фанатам боксу всього світу і безпосередньо Девіду Хею. Девід, ти вже двічі йшов від боїв з братами Кличками. Прийшов час провести такий поєдинок. Офіційно викликаю тебе на поєдинок. Девід, ти не можеш тікати від мене вічно, і тобі потрібен справжній бій, щоб заслужити повагу. Я готовий, чого ти чекаєш? ", - сказав Володимир у своєму зверненні.

Хей повинен був зустрітися в червні 2009 року з Володимиром Кличком, але відмовився від цього бою після того, як нібито отримав травму спини. За неофіційною версією - Хей передумав виходити на ринг через фінансові проблеми, що виникли у британської телекомпанії, що забезпечувала частину призового фонду. Після цього він домовився про бій з Віталієм Кличком, але відмовився і від поєдинку з другим братом.

Тим часом, команда Альберта Сосновського хоче перенести на кілька днів бій з Віталієм Кличком. Трагедія і загальнонаціональний траур у Польщі внесли зрозумілі корективи у підготовку Сосновського до бою.

Бій повинен відбутися 29 травня. У команді Сосновського стурбовані не тільки етичним боком поєдинку за участю польського боксера, але і планом підготовки до нього у зв"язку з моральним потрясінням.

"Ми проводимо щоденні тренування, але Альберт, як і вся країна, сумує за жертвами катастрофи, - розповіли в команді боксера. - Це жахлива трагедія і величезна втрата для всієї країни і для кожного окремо. Альберт хотів би висловити своє співчуття сім"ям загиблих" .

За матеріалами ТСН, Ukrinform.ua

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко викликав Хея на бій, Сосновський попросив перенести поєдинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути