Ексклюзиви
вівторок, 13 квітня 2010 10:00

"Хай Клички б"ються на задньому дворі, а мама виступає в якості рефері" - менеджер Хея

"Хай Клички б"ються на задньому дворі, а мама виступає в якості рефері" - менеджер Хея

Адам Бут, менеджер і тренер чемпіона WBA в суперважкій вазі Девіда Хея, вчора відреагував на відеоролик, яким Володимир Кличко викликав його підопічного на бій.

Бут зазначив, що в нього була попередня домовленість з радником братів Кличків Шеллі Фінкелем все обговорити в найближчу середу. Але Володимир, за словами менеджера не зміг чекати так довго. Якщо буде вірішено про бій з Кличком, Бут зв"яжеться з радником.

Менеджер додав, що одним з можливих варіантів розвитку подій є матч-реванш Девіда Хея з Миколою Валуєвим, але вони не хотіли б виходити проти російського боксера вже в наступному бої.

Бут також розповів, що Хей хотів би зустрітися зі старшим із братів Кличків:

"Коли ми в останній раз вели переговори з братами Кличко, вони стосувалися Віталія, оскільки ми вважаємо WBC і WBA двома головними титулами. На нашу думку, Віталію належить найбільш значимий пояс. Але з цього фантастичного відео ясно, що Володимир хоче (бою з Хеєм) сильніше. Забавно, що Володимир каже "від імені шанувальників боксу". Може заради шанувальників боксу йому слід з"ясувати з братом, хто ж з них є чемпіоном світу? Можливо, їм варто спочатку провести бій один з одним. Мені все одно, як це буде виглядати - нехай навіть вони б"ються у себе на задньому дворі, а мама виступає в якості рефері, але тільки нехай вирішать, хто з них сильніший. Переможець потім може зустрітися з Девідом. Якщо ж вони не хочуть битися (один з одним), може один з братів просто віддасть свій пояс іншому, щоб Девід міг об"єднати титули одним ударом? "

За матеріалами allboxing.ru

Зараз ви читаєте новину «"Хай Клички б"ються на задньому дворі, а мама виступає в якості рефері" - менеджер Хея». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути