вівторок, 06 квітня 2010 18:13

Девід Хей нокаутував Джона Руїза у дев"ятому раунді

Автор: фото: reuters/Phil Noble
  У дев’ятому раунді Девід Хей завдав своєму опонентові чотири удари в голову. Із носа Руїза потекла кров
У дев’ятому раунді Девід Хей завдав своєму опонентові чотири удари в голову. Із носа Руїза потекла кров

Минулої суботи чемпіон світу за версією WBA, британський супертяж 29-річний Девід Хей (24 перемоги, 22 нокаути, одна поразка, нуль нічиїх) провів перший захист свого титулу. У Манчестері англієць здобув перемогу технічним нокаутом у дев"ятому раунді над колишнім дворазовим чемпіоном світу, американцем Джоном Руїзом, 38 років (44 перемоги, 30 нокаутів, дев"ять поразок, одна нічия).

Упродовж поєдинку перший латиноамериканський чемпіон світу Руїз декілька разів побував у нокдауні, але щоразу піднімався і продовжував іти на суперника. Розв"язка відбулася в дев"ятому раунді. "Хеймейкер" завдав своєму опонентові чотири удари в голову. Із носа Руїза потекла кров, а його секундант замахав рушником. Рефері Ґільєрмо Перес Пінеда з Панами зафіксував перемогу Хея технічним нокаутом.

Тепер Девід Хей планує восени на лондонському "Вемблі" провести об"єднавчий бій проти українця 34-річного Володимира Кличка, чемпіона світу за версіями IBF і WBO. За інформацією британської преси, переговори можуть розпочатися вже цього тижня.

Раніше повідомляли, що наступним боєм Володимира Кличка має стати обов"язковий захист титулу IBF проти претендента з Росії, 30-річного Олександра Повєткіна. IBF навіть постановила, що команди Кличка і Повєткіна повинні домовитися про місце і час двобою до 26 квітня. Однак українець може відкласти свою зустріч із росіянином. Річ у тім, що 20 березня Кличко-молодший провів обов"язковий захист титулу WBO проти Едді Чемберса, а тому може розраховувати, що наступний поєдинок йому дозволять провести як добровільний захист. У такому разі бій Кличко-Хей може відбутися вже цієї осені.

"Братська рада" випустить на поєдинок Віталія

— У Хея є те, чого не було в попередніх суперників братів, — говорить "ГПУ" боксерський суддя з Тбілісі Георгій Навасардов, 59 років. — Володіючи високою швидкістю і різкістю, він вдало входить із серією в ближній бій. Б"є сильно з обох рук. Часто брудно. Фізично підготовлений добре, витривалий. Слабке місце — захист. Регулярно пропускає джеби — те, що потрібно Кличкам. На мій погляд, у найближчому майбутньому зустріч із Хеєм нереальна. Якщо ж вона таки відбудеться, то, гадаю, "братська рада" випустить на цей бій Віталія. У нього один пояс, а у Володі два.

Зараз ви читаєте новину «Девід Хей нокаутував Джона Руїза у дев"ятому раунді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути