четвер, 13 березня 2008 14:07

"Карпати"підписали трирічний контракт з бразильцем Еду

Після переходу Батісти до ФК "Харків" бразильська діаспора у "Карпатах" не зникне. Представлятиме Країну футболу у Львові Едуардо Перейра Арканжо, або просто Еду. 27-річний нападник португальського клубу "Уніао Ламас" залишив приємні враження від своєї гри на тренувальних зборах "зелено-білих" в Іспанії й щонайменше на три роки пов"язав свою футбольну долю з львівським клубом.

Еду (зріст 1.80, вага 73) - шульга, може зіграти й на позиції "під нападниками". Свої претензії на місце в основному складі "Карпат" бразилець зможе довести вже найближчої п"ятниці. Тренерський штаб планує задіяти його у матчі дублерів "Карпат" і київського "Динамо", який відбудеться на стадіоні СКА о 15:00.

Усі трансферні питання щодо переходу Еду до "Карпат" з його попереднім клубом вирішено. Сам форвард залишився задоволеним запропонованими йому особистими умовами контракту, його трансферний сертифікат вже знаходиться в Україні. Еду виступатиме в "Карпатах" у футболці з номером 17.

ФК "Карпати"

Зараз ви читаєте новину «"Карпати"підписали трирічний контракт з бразильцем Еду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути