вівторок, 13 березня 2007 18:40

"Динамо" оштрафували на 5 тисяч умовних одиниць

Сьогодні на черговому засіданні Бюро Професійної футбольної ліги України прийняли рішення оштрафувати київське "Динамо" на п"ять тисяч умовних одиниць.

У поєдинку 17-го тура національного чемпіонату між "Динамо" та запорізьким "Металургом", який відбувся 4 березня, київський клуб не забезпечив належним чином громадського порядку на стадіоні під час та після матчу. Суворість покарання продиктована тим, що відразу після гри вболівальники масово почали вибігати на футбольний газон, і лише за щасливим збігом обставин ніхто не постраждав, повідомляє сайт ПФЛ.

У цьому ж таки матчі тренер гостей Ігор Яворський дозволив собі некоректне висловлювання на адресу арбітра, про що інспектор зустрічі Мирослав Кусень зафіксував у рапорті. Проте четвертий арбітр цього матчу, Ігор Подушкін, зазначив, що Яворський суддю не ображав. Відтак члени Бюро ПФЛ вирішили направити документи по цьому питанню на доопрацювання до профільних комітетів.

За спробу ударити суперника рукою футболіста "Дніпра" Канкаву дискваліфікували на три поєдинки.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" оштрафували на 5 тисяч умовних одиниць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути