пʼятниця, 25 травня 2007 18:01

Попович зійшов з супербагатоденки "Джіро"

 

Український велогонщик команди "Діскавері" Ярослав Попович, 27 років, не зможе закінчити цьогорічну багатоденку "Джіро д"Італія", повідомляє sport.com.ua.

Вже на дебютному етапі гонки галичанинові не вдалося уникнути прикрого падіння – вирулюючи із-за повороту, Ярослав рано почав крутити педаль і зачепився нею за асфальт. На 10-му етапі Попович потрапив в завал і заніс в свій пасив друге падіння.

Проте найстрашніше було попереду – в середу на 12-му етапі Слава знов попав в завал і впав. Цього разу падіння було вже дуже хворобливим і серйозним – українець перелетів через кермо і жорстко впав на асфальт спиною.

- Встати після такого страшного падіння я зміг тільки через 3-4 хвилини, - згадує Ярослав в інтерв"ю власній прес-службі той нещасливий епізод.

- Спочатку взагалі не міг дихати. Потім небагато відсапався і встав. Відправився в автобус. Там у мене розболілася голова і спина – її я практично всю здер. Доктор зробив мені знеболюючі уколи, трохи полегшало. Вчора вранці прийняв рішення продовжити гонку. Але вже коли під"їжджали до гір, почав відставати – знов розболілися спина і коліно. На другій горі взагалі відстав. Спортивний директор нашої команди Йохан Брюнель після завершення етапу порекомендував мені зійти з гонки. Півночі не спав, думав, яке ухвалити рішення. Проте вранці, після обстеження вже лікар підкреслив, що мені необхідно сходити з гонки, - підкреслив український велогонщик.

Тепер Попович готуватиметься до липневого "Тур де Франс".

Зараз ви читаєте новину «Попович зійшов з супербагатоденки "Джіро"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути