Ексклюзиви
середа, 08 жовтня 2008 09:00

Помер чемпіон світу і колишній суперник Володимира Кличка

5 жовтня у віці 41-го року пішов з життя американський суперважкоатлет Ентоні Ла Роса (32-23-0, 18 КО) на прізвисько Скеля, повідомляє сайт fightnews.com.

Не дивлячись на значну кількість поразок, в своєму активі Лароса мав перемоги над колишніми чемпіонами світу - Тревором Бербіком, Іреном Барклі і Дуайтом Мохаммедом Куаві. У липні 1995 року Ентоні став володарем титулу чемпіона світу в суперважкій вазі за версією IBO, отримавши перемогу одноголосним вирішенням суддів над Френком Мінтоном. Цим титулом він поступився через півроку Брайану Нельсону, зазнавши поразки технічним нокаутом в другому раунді.

У травні 1999 року Ентоні Ла Роса зустрівся на рингу з українцем Володимиром Кличком, в цьому бою український боксер здобув перемогу технічним нокаутом всього за три секунди до закінчення першого раунду. В кінці-кінців серія з семи поразок поспіль змусила Ентоні в 2004 році оголосити про завершення спортивної кар"єри.

Зараз ви читаєте новину «Помер чемпіон світу і колишній суперник Володимира Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути