субота, 05 липня 2008 12:30

Непереможний Мейвезер вже ніколи не вийде на ринг

Днями екс-чемпіон світу в п"яти вагових категоріях Флойд Мейвезер-молодший дав перше інтерв"ю після того, як він офіційно оголосив про завершення своєї боксерської кар"єри. Не дивлячись на те, що багато хто з недовірою сприйняв його заяву про прощання з боксом, і вважають, що незабаром він повернеться на ринг, Мейвезер твердо заявив, що він не збирається більше боксувати, повідомляє Allboxing.ru.

"Я завершив боксерську кар"єру, - сказав тепер уже колишній боксер. - Якщо я сказав, що йду, означає я йду. Люди говорять: - "А, він пішов і повернувся після бою з Де Ла Хойєю". Але я не йшов і повертався, я просто провів ще один поєдинок проти Ріккі Хаттона. І як тільки я переміг його, почалися розмови: - "А як щодо цього хлопця? А як щодо того хлопця?" Цьому ніколи не буде кінця. Деякі люди не будуть задоволені до тих пір, поки я не програю, але цього ніколи не відбудеться. Я досяг всього, чого хотів у боксі".

За словами Мейвезера, його виступи на професійному рингу принесли йому близько 100 мільйонів доларів, а за межами рингу він заробив набагато більше, і нещодавно він зробив декілька великих покупок для того, щоб насолодитися своїм багатством. Він купив собі новий літак вартістю 26 мільйонів доларів, два особняки - в Лас-Вегасі та Маямі - вартістю 18,5 і 11 мільйонів доларів відповідно, а також яхту вартістю 20 мільйонів доларів.

Зараз ви читаєте новину «Непереможний Мейвезер вже ніколи не вийде на ринг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути