четвер, 05 вересня 2013 12:04

Надаль менше, ніж за дві години залишив співвітчизника без півфіналу US Open
20

Фото: Reuters

27-річний іспанець Рафаель Надаль без особливих проблем вийшов у півфінал Відкритого чемпіонату США. У чвертьфіналі турніру другий номер світового рейтингу зустрічався зі своїм 31-річним співвітчизником, 22-ю ракеткою світу Томмі Робредо.

Надаль віддав супернику лише чотири гейми - 6/0, 6/2, 6/2. При цьому на перемогу витратив 1 годину 40 хвилин ігрового часу. Рафаель сім разів брав подачу Робредо і не дозволив Томмі заробити жодного брейк-пойнта.

В активі іспанця два ейси і двадцять вісім "віннерів". При цьому він не припускався подвійних і здійснив п'ятнадцять невимушених помилок. Робредо відзначився трьома ейсами і десятьма активно-виграними м'ячами, при цьому припустився чотирьох подвійних і двадцять одної невимушеної помилки.

Надаль довів свою перевагу над Робредо в рахунку за особистими зустрічами до 7:0.

У півфіналі турніру Надалю чекає зустріч з французом Рішаром Гаске, який раніше здолав ще одного іспанця Давида Феррера - 6/3, 6/1, 4/6, 2/6, 6/3.

Зараз ви читаєте новину «Надаль менше, ніж за дві години залишив співвітчизника без півфіналу US Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути