понеділок, 02 вересня 2013 19:08

Теніс. Надаль перевірить на міцність збірну України у Кубку Девіса

Теніс. Надаль перевірить на міцність збірну України у Кубку Девіса
Рафаель Надаль. Фото: afp.com

Друга ракетка світу іспанець Рафаель Надаль зіграє за свою збірну у матчі плей - офф Світової групи Кубка Девіса проти команди України , який відбудеться у Мадриді 13-15 вересня.

За інформацією іспанської газети Marca, капітан команди Алекс Корретха викликав на матч Рафаеля Надаля ( 2- я ракетка світу ) , Томмі Робредо ( 22- а ракетка ), Фернандо Вердаско ( 30- а ракетка ) і Марка Лопеса (987- а ракетка в одиночному розряді і 5- а ракетка світу в парному).

Зазначимо, що з наших тенісистів лише двоє входять до ТОП -100 одиночного розряду - Олександр Долгополов ( 37- а ракетка ) і Сергій Стаховський ( 94- я) . У парному розряді кращі позиції у Олександра Нєдовєсова , який перебуває на 144 -му місці.

Для Рафаеля Надаля це буде перший за два роки матч у складі національної збірної . Востаннє іспанець грав у фіналі Кубка Девіса 2011 року проти збірної Аргентини.

Нагадаємо, в першому раунді Кубка Девіса цього року іспанці з рахунком 2:3 програли команді Канади, а Україна у фіналі першої Світової групи обіграла Швецію - 3:2. Поєдинок Іспанія - Україна пройде 13-15 вересня і стане другою спробою української збірної потрапити в Світову Еліту 16 кращих чоловічих збірних команд світу.

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Надаль перевірить на міцність збірну України у Кубку Девіса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути