неділя, 09 червня 2013 18:54

Надаль став восьмиразовим чемпіоном Ролан Гаррос
5

Фото: Reuters

Іспанський тенісист Рафаель Надаль став переможцем відкритого чемпіонату Франції. У фіналі змагань 27-річний іспанець, який займає в світовому рейтингу четверте місце, зустрічався зі своїм 31-річним співвітчизником, п'ятою ракеткою світу Давідом Феррером.

Нагадаємо, стартові партії матчу залишилися за Надалем - 6/3, 6/2.

На початку партії спортсмени обмінялися брейками. Надалі тенісисти досить впевнено тримали свою подачу, поки у восьмому геймі Феррер не припустився подвійної помилки на брейк-поінті. У підсумку за рахунку 5/3 на свою користь Надаль без особливих проблем подав на матч.

Рафаель зробив у цьому поєдинку вісім брейків і п'ять ейсів, припустившись двох подвійних помилок. В активі Феррера три брейки і одна подача навиліт, при п'яти подвійних помилках. Спортсмени провели на корті 2 години 16 хвилин. Підсумковий рахунок матчу 6/3, 6/2, 6/3 на користь Надаля.

Завдяки цій перемозі Рафаель довів свою перевагу в рахунку за особистими зустрічами з Феррером до 20:4.

Для Надаля це восьма перемога на "Ролан Гаррос" і дванадцята на турнірах "Великого шолома". Успіх у Парижі приніс іспанцеві € 1,500,000 призових і 2000 рейтингових очок. Феррер за свій виступ на Roland Garros отримає € 750,000 і 1200 рейтингових очок.

Зараз ви читаєте новину «Надаль став восьмиразовим чемпіоном Ролан Гаррос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути