Ексклюзиви
середа, 10 вересня 2008 18:56

Мер Львова пообіцяв Петріву квартиру, але обіцянки ще не виконав

Сьогодні, 10 вересня, у Львівській ОДА відбулося урочисте нагородження 14 переможців ХХІХ Олімпійських ігор у Пекіні від Львівської області. Голова Львівської ОДА Микола Кміть вручив їм грамоти та спеціальні грошові нагороди.

 Власник золотої медалі Олександр Петрів з кульової стрільби отримав від керівництва області грошову нагороду – 100 тис. грн, а срібний призер з вільної боротьби Андрій Стадник – 80 тис. грн. Загалом для олімпійців з бюджету Львівщини виділили 432 тис. грн. За словами начальника управління з питань фізичної культури та спорту Львівської ОДА Юрій Майбороди, учасники, що посіли на Олімпіаді IV-V місце отримали по 5 та 10 тис. грн, відповідно.

Тренери учасників Олімпійських ігор отримали по 30 тис. грн

"Мер Львова Андрій Садовий пообіцяв виділити квартиру Олександру Петріву, – зазначив начальник управління з питань фізичної культури та спорту Львівської ОДА Юрій Майборода. – Сподіваюся, він дотримає слова". На церемонію нагородження він не прийшов.

champion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Мер Львова пообіцяв Петріву квартиру, але обіцянки ще не виконав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути