середа, 02 липня 2008 16:22

Менеджер загрожує прострілити непереможному боксеру обидві руки

Чемпіон світу з боксу в середній вазі (до 72,6 кілограма) за версіями Всесвітньої боксерської організації (WBO) і Всесвітньої боксерської ради (WBC) Келлі Павлік заявив, що йому загрожує колишній менеджер Ентоні Скенді. Колишній менеджер нібито збирається прострілити Павліку обидві руки, щоб він більше не зміг займатися спортом повідомляє Лента.Ру.

У заяві Павліка в поліцію сказано, що, за його даними, отриманими від одного з партнерів, Скенді заявив про намір розправитися з боксером. Особисто боксерові загрози не поступали, проте він побоюється за безпеку своєї нареченої і дочки.

Павлік також розповів поліції, що Скенді, який вважає, що боксер винен йому грошей, подав на нього до суду. На думку Павліка, бажання Скенді розправитися з ним пов"язане з неможливістю досягти успіху в судовому процесі.

На даний момент муніципальний суд міста Кемпбелла, штат Огайо, розглядає справу 38-річного Скенді. Він разом з ще шістьма чоловіками звинувачується в побитті 32-річного Сета Ліча. Скенді був звільнений під заставу. Попередні слухання у його справі заплановані на 2 вересня.

За свою кар"єру 26-річний Павлік не програв жодного поєдинку - з 34 перемог в 34 матчах він "відгрузив" суперникам 30 нокаутів.

Зараз ви читаєте новину «Менеджер загрожує прострілити непереможному боксеру обидві руки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути