четвер, 19 червня 2008 14:37

Маттеус втік зі свого нового клубу

В ізраїльському футбольному світі назріває черговий скандал: "Маккабі" з Нетанії втратив свого нового наставника Лотара Маттеуса. Німець вже протягом тижня не підтримує з керівництвом клубу ніяких зв"язків, повідомляє sport.com.ua.

У відсутність Маттеуса, який зовсім недавно був призначений головним тренером "Маккабі", керівництво намагається самостійно будувати трансферну політику та ухвалювати стратегічні рішення. Німець не відповідає ні на телефонні дзвінки, ні на електронні листи. На даний момент Маттеус перебуває в Австрії та Швейцарії, де коментує матчі чемпіонату Європи.

"Я не знаю, що вам сказати. Мені просто незрозуміло, як тренер може так чинити. Він не тільки не готує команду до нового сезону, Маттеус навіть не знає про нові придбання, а також про гравців, що залишили клуб. "Маккабі" перебуває в замороженому стані, ніхто не може додзвонитися до Лотара", - передає джерело в клубі.

Зараз ви читаєте новину «Маттеус втік зі свого нового клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути