Ексклюзиви
середа, 15 квітня 2009 10:02

"Ліверпуль" та "Челсі" зіграли в результативний футбол (ВІДЕО)

 
У матчі-відповіді чвертьфіналу Ліги чемпіонів лондонський "Челсі" вдома зіграв унічию з "Ліверпулем" - 4:4.

Вже на 19-ій хвилині зустрічі "Ліверпуль" вийшов вперед. Фабіо Ауреліо "хитрим" ударом зі штрафної, перегравши Петра Чеха, відправив м"яч у сітку воріт.

Через 10 хвилин "червоні" подвоїли свою перевагу. Браніслав Іванович порушив правила на Алонсо у своїй штрафній, рефері призначив пенальті. Сам постраждалий і реалізував одинадцятиметровий.

Одразу ж після перерви "аристократам" вдалося відіграти один м"яч. На 51-ій хвилині зустрічі Анелька прорвався по правому флангу, зробив простріл у штрафну, м"яч після помилки Рейни влетів у сітку воріт.

А вже через п"ять хвилин рахунок став нічийним. Алекс приголомшливим ударом зі штрафної відправив м"яч у сітку воріт.

На 76-ій хвилині матчу "Челсі" вийшов вперед. Дідьє Дрогба отримав м"яч на лівому фланзі штрафної, змістився ближче до воріт, зробив простріл у центр штрафної, де знаходився Лемпард, який і забив гол.

Через чотири хвилини рахунок був зрівнений. Лукас Лейва відважився на удар метрів з 20-ти, м"яч рикошетом від ноги Ессьєна влетів у ворота.

Не встигли гравці "Челсі" оговтатися, як знову пропустили. Рієра зробив навіс з лівого флангу в центр штрафної, де Дірк Кейт головою впритул розстріляв Чеха.

Проте за 3 хвилини до кінця основного часу "аристократи" знову зрівняли рахунок у матчі. Френк Лемпард красивим ударом з лінії штрафної площі поставив крапку в матчі.

За сумою двох матчів (7:5) лондонський "Челсі" виходить у півфінал Ліги чемпіонів, де зустрінеться з каталонською "Барселоною".


Склади команд:

Відео:


livesport.ru, gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль" та "Челсі" зіграли в результативний футбол (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути