субота, 12 липня 2008 16:28

Лінію одягу від Вінус Вільямс не продаватимуть через банкрутство

Компанія Steve&Barry"s, яка реалізує вроздріб продукцію лінії Eleven collection, створену тенісисткою Вінус Вільямс, близька до банкрутства.

Фірма, що базується в Нью-Йорку, має більш ніж 270 магазинів по всій країні. Представники Steve&Barry"s заявили, що до дефіциту фінансових коштів привели декілька причин, викликані зокрема мінливістю ринку.

Вони також повідомили, що на даний момент розглядається можливість продажу компанії, щоб відшкодувати несплачений борг. У компанії вже пішли скорочення, і за короткий строк було урізано 172 ставки.

"З кожним днем працювати стає все важче в такому середовищі", – говориться в офіційній заяві компанії Steve&Barry"s.

За прогнозами аналітиків, найближчим часом можуть закритися близько 100 магазинів цієї фірми, проте представники компанії наполягають, що магазини все до єдиного працюватимуть за розкладом.

У магазинах компанії Steve&Barry"s, яка спеціалізується на продажі речей, ціни яких не перевищують $10, можна побачити не тільки одяг від Вінус Вільямс, але й Bitten collection від актриси Сари Джесіки Паркер, Starbury collection від гравця НБА Стефона Марбері, Wonderwall collection від серфера Лайарда Хемілтона.

Зараз ви читаєте новину «Лінію одягу від Вінус Вільямс не продаватимуть через банкрутство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути