вівторок, 20 травня 2008 17:10

Колосков: Євро-2012 відбудеться обов"язково в Україні та Польщі

Колишній президент РФС, а нині член виконкому УЄФА В"ячеслав Колосков повідомив, що Євро-2012 відбудеться в Польщі й Україні, незважаючи на різного роду проблеми в обох країнах.

- Ситуація в обох країнах складна - за всіма планами і термінам обидві країни спізнюються. Дороги, готелі, стадіони і багато чого іншого будується і реконструюється дуже повільно. Сьогодні ми вирішили створити спеціальну комісію, що щотижня буде отримувати звіт про обсяг зробленої  роботи.

Віктор Ющенко, як голова організаційного комітету від України, обіцяв зробити все можливе, щоб виправити існуюче положення справ. Спеціальна комісія УЄФА буде спостерігати до грудня нинішнього року, а якщо ніяких істотних змін на той час не відбудеться, створить спеціальну групу для допомоги обом країнам. Єдине, про що я можу сказати з упевненістю: перенос фінальної частини Євро-2012 виключений, - заявив Колосков.

"Чемпіон"


Зараз ви читаєте новину «Колосков: Євро-2012 відбудеться обов"язково в Україні та Польщі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути