четвер, 24 квітня 2008 08:30

$500 млн на Євро-2012 дасть Україні ізраїльська мільярдерка

Інвестиції на суму до півмільярда доларів планує здійснити до Євро-2012 в Україні корпорація "Arison Group", що належить найбагатшій жінці Ізраїлю Шері Арісон. Про це за підсумками особистої зустрічі Арісон з президентом Ющенком, що відбулася на початку квітня у Києві, повідомила прес-служба компанії. 

Серед проектів у межах підготовки до Євро-2012 особливий інтерес компанія Шері Арісон виявила до модернізації інфраструктури, реконструкції стадіонів, аеропортів та готелів.

На ці цілі, найбагатша бізнес-вуман Ізраїлю та цілого близькосхідного регіону за версією журналу "Forbes", планує виділити від 100 мільйонів до півмільярда доларів.

Ізраїльські фінансові оглядачі зазначають, що прихід капіталів Арісон на український ринок має й важливу психологічну та іміджеву складову, оскільки демонструє вигідність і надійність капіталовкладень в українську економіку.

Проте, корпорація Шері Арісон не єдина з "акул" ізраїльського бізнесу, які готуються до масштабного виходу на ринок України. Будівельна компанія Scorpіo Real Estate також заявила про початок реалізації чотирьох масштабних проектів в Україні на загальну суму у понад мільярд доларів. Найбільшим з них стане зведення Аеропорт-Сіті поблизу Борисполя, повідомляє Німецька хвиля.

Зараз ви читаєте новину «$500 млн на Євро-2012 дасть Україні ізраїльська мільярдерка ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути