пʼятниця, 28 вересня 2012 12:49

Клозе попросив арбітра відмінити свій гол рукою

Клозе попросив арбітра відмінити свій гол рукою
"Те, що я зізнався судді в порушенні правил, - нормально" - Клозе ФОТО: football-italy.ru

Форвард "Лаціо" Мирослав Клозе попросив арбітра скасувати гол, який він забив рукою у ворота "Наполі" в матчі п'ятого туру чемпіонату Італії.

Інцидент стався на четвертій хвилині зустрічі за рахунку 0:0. Після подачі кутового Клозе в боротьбі із захисником підставив руку, від якої м'яч залетів у ворота. Суддя вказав на центр, що викликало шалений протест у гравців "Наполі". Ситуацію вирішив сам 34-річний німець, який повідомив арбітру про подію, після чого рефері прийняв рішення скасувати гол. За цей вчинок Клозе аплодували фанати обох команд.

"Це був хороший жест, але думаю, що він це зробив і через те, що міг отримати покарання після перегляду епізоду на відео після гри", - заявив наставник "Наполі" Вальтер Маццаррі, слова якого наводить Football Italia.

"Сьогодні деякі епізоди зіграли проти нас, такі, наприклад, як гол Клозе, в нечесності якого він зізнався. Клозе не може завжди бути першим, хто вирішує спірні моменти. Інші також повинні брати на себе відповідальність", - сказав головний тренер "Лаціо" Володимир Петкович.

Президент ФІФА Йозеф Блаттер також прокоментував вчинок форварда "Лаціо".

"Браво, Клозе! Твій вчинок продемонстрував всім, що ти є не тільки прекрасним, але ще і чесним гравцем", - написав Блаттер у своєму твіттері.

Сам Мирослав не вважає, що зробив якийсь геройський вчинок.

"М'яч просто потрапив мені на руку в повітрі. Це звичайна ігрова ситуація, і те, що я зізнався судді в порушенні правил, - нормально", - заявив футболіст збірної Німеччини.

Відзначимо, що "Лаціо" в результаті програв "Наполі" у центральному матчі туру з рахунком 0:3.

Зараз ви читаєте новину «Клозе попросив арбітра відмінити свій гол рукою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути