середа, 30 січня 2008 12:41

Ім"ям Шумахера назвуть хмарочос в ОАЕ

Ім"я найтитулованішого пілота "Формули-1" Міхаеля Шумахера носитиме 29-поверхова башта, закладена в діловому центрі Дубая (ОАЕ).

Семикратний чемпіон світу особисто був присутній на церемонії закладення будівлі вартістю 1 млрд дірхамів (більш як 270 млн доларів), яка відбулася напередодні. Будинок, названий на честь видатного німецького пілота, будується поблизу майбутнього світового рекордсмена висоток - Дубайської башти, яка вже піднялася в небо більш ніж на 600 метрів.

"У Дубаї, як в автогонках, все міняється дуже швидко. Це одна з причин запуску нашого проекту в еміраті", - сказав Шумахер на церемонії.

У місті вже є башта, названа ім"ям триразового чемпіона світу "Формули-1" австрійця Нікі Лауда.

Разом з "Домом Шумахера", призначеним для розміщення ділових офісів, в новому дубайському районі буде закладена через декілька тижнів башта, яка носитиме ім"я іншого видатного німецького спортсмена - тенісиста Бориса Беккера, багатократного переможця турнірів Великого Шолома.

РИА "Новости"
Зараз ви читаєте новину «Ім"ям Шумахера назвуть хмарочос в ОАЕ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути