понеділок, 28 грудня 2009 11:43

Газзаєв хоче очолити збірну Росії на домашньому чемпіонаті світу

Газзаєв хоче очолити збірну Росії на домашньому чемпіонаті світу

Головний тренер київського "Динамо" Валерій Газзаєв заявив, що він поставив перед собою мету обов"язково ще раз очолити збірну Росії.

За словами Газзаєва, це може відбутися тільки після того, як він відпрацює контракт з "Динамо", який діє до кінця червня 2012 року, пише видання "Спорт-Экспресс".

Російський тренер підкреслив, що він дав слово президентові "Динамо" Ігорю Суркісу. Газзаєв додав, що він не може говорити про терміни свого повернення в збірну Росії з етичних міркувань.

За словами тренера, сума компенсації за дострокове розірвання контракту з київським клубом дуже велика. "Я не потягну, - сказав Газзаєв. - А РФС (Російський футбольний союз) - може".

Газзаєв зізнався також, що йому подобається ідея попрацювати із збірною Росії на домашньому чемпіонаті світу. Росія веде боротьбу за право прийняти першість планети 2018 або 2022 року.

55-річний Газзаєв очолював збірну Росії в 2002-2003 році. Головним тренером київського "Динамо" він став у травні 2009 року - через декілька місяців після відставки з ЦСКА.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Газзаєв хоче очолити збірну Росії на домашньому чемпіонаті світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути