понеділок, 28 грудня 2009 09:24

Суркіс поставив "Динамо" низьку оцінку за 2009 рік

Суркіс поставив "Динамо" низьку оцінку за 2009 рік

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс оцінив за п"ятибальною шкалою виступ "Динамо" у 2009 році.

"Оцінюю на три з плюсом, - цитує Суркіса "Блик-Спорт". - Поясню, чому: якби ми пройшли далі в Лізі чемпіонів і вийшли з групи, це була б "четвірка", а якби виграли Кубок УЄФА, рік оцінив би на "п"ятірку". Але ми програли "Шахтареві". В той момент "гірники" виявилися сильнішими, і я щиро привітав донецький клуб із завоюванням цього трофея. Якщо "Шахтар" зміг підняти над головою цей Кубок, значить, і ми зможемо. Нам є до чого прагнути".

"Я мрію, щоб в 2010 році "Динамо" піднялося на новий рівень, перш за все на міжнародній арені, - додав бос "біло-блакитних". - Пріоритет для нас наступного року - це виступ в Лізі чемпіонів. Дуже хочеться наступного року якомога частіше тішити всіх наших уболівальників".

Ігор Суркіс також зізнався, що Новий рік відзначатиме в Києві, в колі сім"ї.

"Тут все, як завжди: ми всі разом збираємося великою сім"єю і святкуємо Новий рік. Зазвичай це відбувається в Києві. Думаю, що так само буде і на цей раз. Природно, з ялинкою і з новорічними подарунками під нею, - розповів президент "Динамо". - У новому році найважливішим для мене буде здоров"я близьких мені людей. Моєї сім"ї, сім"ї брата і моїх батьків. Всім їм я побажаю в новорічну ніч дуже міцного здоров"я".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Суркіс поставив "Динамо" низьку оцінку за 2009 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути