неділя, 27 грудня 2009 15:59

"Суркіс вмовляв мене два роки" - Чохонелідзе

"Суркіс вмовляв мене два роки" - Чохонелідзе

Генеральний директор київського "Динамо" Резо Чохонелідзе розповів про свої нинішні обов"язки в команді, а також поділився спогадами про роботу з Валерієм Лобановським.

"Моя робота пов"язана переважно з тренерським складом. Хоча моя нинішня діяльність стосується і роботи з футболістами, функціональної підготовки, чисто тактичних моментів. Якщо можна так сказати, то я хочу київському клубу прищепити європейський менталітет, який склався у мене в час роботи в "Мілані" - клубі з великими традиціями, відомим президентом і кваліфікованими працівниками всіх галузей.

Свого часу "Динамо" очолював Валерій Лобановський, який сформував свою систему функціонування футбольного клубу, але після його смерті система трохи розхиталася. Жодному з подальших тренерських складів не вдавалося витримати стиль роботи великого тренера, який розумів сучасний футбол, психологічно взаємодіяв зі всіма гравцями і передбачав майбутнє футболу. В основному всі переймали тільки гонор великого тренера.

Ігор Михайлович Суркіс умовляв мене два роки, щоб я погодився допомогти відновленню системи і майбутньому прогресу команди", - наводить слова Чохонелідзе "Спорт уик-энд".

За матеріалами Сhampionat.ru

Зараз ви читаєте новину «"Суркіс вмовляв мене два роки" - Чохонелідзе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути