пʼятниця, 01 лютого 2008 17:57

Футбольна юнацька збірна України програла в Туреччині всі матчі

Юнацька збірна України повернулась з представницького міжнародного турніру в Туреччині без жодної перемоги.

В останньому турі Куба Егейського моря підопічні Олександра Головка поступились з рахунком 1:2 команді Азербайджану. Єдиний м"яч у складі "синьо-жовтих" на 10-й хвилині забив Володимир Шешеня. В цій грі визначався володар другого місця в групі та, відповідно, путівки до "малого фіналу", так як до цього обидві збірні поступились бельгійцям. Далі пішла збірна Азербайджану, а українці були вимушені припинити боротьбу на турнірі

- Суперники високого класу на цьому турнірі викрили наші проблемні зони, − зазначив Олександр Головко. − Впродовж тих лічених короткотривалих зборів, що ми провели, нормальної зіграності команда не досягла. Навіть групи гравців з "Динамо" чи "Шахтаря" в цьому плані особливо не вирізнялися.

Звісно, не треба забувати, що зараз лише початок сезону. Тести показали, що частина гравців перебуває у глибокій функціональній "ямі". Однак цим невдачі виправдовувати не збираюсь. Навпаки зауважу, що вони, напевно, дали більше досвіду та користі, ніж деякі перемоги, − продовжує наставник. − Що ж, будемо робити відповідні висновки. Уже ясно, що кожна ланка потребує підсилення. Так, є два-три гравці, котрим до снаги взяти на себе роль лідера. Однак цього замало. Можливо, з двадцяти виконавців, що їздили до Туреччини, в команді залишаться лише сім-вісім.

- Зараз посипати голову попелом не варто: на щастя, наші недоліки проявилися на самому початку формування збірної, і ще є час виправити ситуацію. Гадаю, ми перебуваємо на правильному шляху, проводимо поступову роботу, яка неодмінно має дати позитивні результати", − резюмував Олександр Головко.

У фіналі турніру зустрінуться господарі-турки та бельгійці, "бронзу" розіграють чехи й азербайджанці. Натомість росіяни та греки, як і французи з українцями, завершили змагання вже після групового етапу.

"Федерація футболу України"



Зараз ви читаєте новину «Футбольна юнацька збірна України програла в Туреччині всі матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути