четвер, 04 січня 2007 12:53

Олександр Головко - в тренерському штабі команди Україна U-17

3 січня юнацька збірна України 1990 г.р. (U17) зібралася на олімпійській базі в Конче-Заспі для проведення учбово-тренувального збору напередодні старту в ІІІ Міжнародному юнацькому турнірі на призи Білоруської федерації футболу і мінського міського виконавчого комітету, повідомляє Футбол.ua.

Ці представницькі змагання, в яких братимуть участь вісім збірних, проходитимуть в Мінську (Білорусь) з 8 по 14 січня.

Старший тренер команди Юрій Калитвінцев 19 грудня 2006 року був призначений наставником дублюючого складу київського "Динамо", тому до травня роботу в збірній він суміщатиме з клубною діяльністю.

Перший тренер керуватиме підготовкою збірної до білоруських стартів, а до Мінська делегація відправиться 7 січня без свого наставника. Там діями команди керуватимуть Юрій Мороз (другий тренер) і Олександр Головко, 34 роки. Для зоряного екс-захисника київського "Динамо" і національної збірної України (58 матчів, 13 разів виводив команду з капітановою пов"язкою) це буде тренерський дебют.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Головко - в тренерському штабі команди Україна U-17». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути