понеділок, 15 лютого 2010 12:17

ФК "Москва" і "Крилья Совєтов" хочуть об"єднатися в один клуб

ФК "Москва" і "Крилья Совєтов" хочуть об"єднатися в один клуб

Футбольні клуби "Москва" і "Крилья Совєтов" обговорюють варіанти подачі єдиної заявки для виступу в новому сезоні прем"єр-ліги, пише "Спорт-Экспресс".

За відомостями видання, клуби можуть об"єднати зусилля для подолання фінансових труднощів. Об"єднання дасть більшості футболістів можливість залишитися в прем"єр-лізі, а також дозволить працевлаштувати частину обслуговуючого персоналу. Раніше всі співробітники ФК "Москва" отримали повідомлення про звільнення.

Найбільш імовірним місцем базування клубу вважається Самара. Кандидатура головного тренера та інші організаційні питання в даний момент знаходяться в стадії обговорення. При цьому часу в сторін зовсім небагато - до п"ятниці, 19 лютого, "Крилья" повинні пройти обов"язкову для клубів прем"єр-ліги процедуру ліцензування.

Повідомляється також про те, що компанія "Транснефть", яку називали серед можливих інвесторів, відмовилася від ролі титульного спонсора клубу "Крилья Совєтов". При цьому перший віце-мер Самари Сергій Арсентьєв заявив про готовність міської адміністрації підтримати клуб, але підкреслив, що за витрачанням коштів повинен бути встановлений громадський контроль.

5 лютого 2010 представники "Норильського нікелю" оголосили про відмову компанії від фінансування ФК "Москва" і про зняття столичного клубу з розіграшу прем"єр-ліги. 11 лютого в клубі змінилося керівництво - президент ФК "Москва" Ігор Дмітрієв був переведений на іншу роботу, а генеральним директором клубу призначено юриста Владислава Плотникова. Плотников направив повідомлення про відмову ФК "Москва" виступати в прем"єр-лізі.

Наступного дня глава РФПЛ Сергій Прядкин повідомив про те, що в ухваленні рішення з питання "Москви" "взята пауза" до 18 лютого.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «ФК "Москва" і "Крилья Совєтов" хочуть об"єднатися в один клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути