пʼятниця, 05 лютого 2010 16:49

ФК "Москва" знялася з чемпіонату Росії

ФК "Москва" знялася з чемпіонату Росії

ФК "Москва" знявся з чемпіонату Росії з футболу. Про це заявив представник "Норільського нікелю", повідомляє РІА Новини. Останнім часом російські ЗМІ неодноразово повідомляли про можливість такого розвитку подій. Раніше повідомлялося, що "Норільський нікель" відмовиться фінансувати клуб, при цьому керівництво ФК "Москва" заявляло, що команда все одно продовжить виступи в турнірі.

На прес-конференції в Москві, що відбулася 5 лютого, генеральний директор компанії "Спортивні проекти"Леонід Юсакович заявив, що клуб буде реорганізований і не гратиме в прем"єр-лізі в 2010 році.

Про те, що "Норнікель" припинить фінансувати ФК "Москва", ЗМІ повідомили 4 лютого. Того ж дня клуб отримав ліцензію Російського футбольного союзу (РФС), причому президент ФК "Москва" Ігор Дмітрієв заявив, що при ліцензуванні у клубу не виникло труднощів.

5 лютого дев"ять гравців ФК "Москва" написали відкритий лист керівництву "Норільського нікелю", в якому попросили компанію не відмовлятися від фінансування клубу і розглянути варіант об"єднання команди з московським "Торпедо".

Місце ФК "Москва" в прем"єр-лізі в сезоні-2010 повинна зайняти владикавказька "Аланія", яка в 2009 році фінішувала на третьому місці в першому дивізіоні.

ФК "Москва" завершив чемпіонат Росії 2009 року на шостому місці. Після закінчення сезону клуб продав декількох провідних гравців. Команду залишили Едгарас Чеснаускіс, Дмитро Тарасов, Кирило Набабкін і Олександр Єпуряну. В той же час, у ФК "Москва" залишилися декілька відомих футболістів, зокрема, воротар Юрій Жевнов, захисник Олександр Шешуков і півзахисник Олексій Ребко.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «ФК "Москва" знялася з чемпіонату Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути