середа, 18 березня 2009 09:18

"Блохін розвалив те, що зробили попередники" - екс-президент "Москви"

"Блохін розвалив те, що зробили попередники" - екс-президент "Москви"

Колишній президент Москви Юрій Бєлоус розповів про часи своєї роботи в клубі, у тому числі і з Олегом Блохіним.

"Безумовно, Олег Блохін - видатний радянський футболіст, але як тренер виявився абсолютно дутою мильною булькою, який не тільки не справився із завданням, - ще й розвалив те, що було зроблене його попередниками. Вже після мого відходу клуб втратив декількох гравців, сіли на лавку Максі Лопес і найталановитіший наш вихованець Паша Голишев. Були відпущені в оренду Пабло Баррієнтос і кращий бомбардир попереднього сезону Роман Адамов".

"Якби я не пішов, Блохін, безумовно, відправився б у відставку ще в травні, перед чемпіонатом Європи. Йому повезло в цьому плані, тому що в клубі тоді панувало безвладдя. Акціонерам було не до футбольного клубу, оскільки в цей час відбувалося достатньо проблемне розлучення головних акціонерів "Норільського нікелю".

"Я маю на увазі вихід Прохорова з ради директорів. Тоді Михайло Дмитрович сказав: "Ну що ж, на жаль, Бєлоус йде, в клубі залишаться Блохін, Галайда і Фєдотов". При всій пошані до Володимира Григоровича, він ніякий не спортивний директор, тому що в адміністративних справах не сильний".
"Вийшло, що Блохіна нікому було поставити на місце, і він цим чудово користувався".

З вересня 2003 року по грудень 2007 року Олег Блохін був головним тренером національної збірної України. На Чемпіонаті світу з футболу 2006 року збірна України, яка вперше брала участь у фінальних стадіях ЧС, дійшла до 1/4 фіналу.

На початку грудня 2007 р. Блохін подав у відставку з поста тренера збірної. Відставка була прийнята на засіданні виконкому Федерації футболу України.

Через декілька днів після відставки з поста головного тренера збірної України Олег Блохін уклав контракт з ФК "Москва". У чемпіонаті Росії 2008 року "Москва" зайняла 9-е місце. 26 листопада 2008 року контракт Блохіна з "Москвою" був розірваний за згодою сторін.

На даний час фахівець безробітний.

"Спорт день за днем", Вікіпедія, Football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Блохін розвалив те, що зробили попередники" - екс-президент "Москви"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути