Ексклюзиви
вівторок, 09 лютого 2010 10:14

Російські "Крилья Совєтов" на межі ліквідації

Російські "Крилья Совєтов" на межі ліквідації

Самарський футбольний клуб "Крилья Совєтов" "швидше за все" припинить існування найближчим часом і зніметься з чемпіонату Росії в прем"єр-лізі. Про це пише газета "Спорт-Экспресс". За даними видання, в Самарі буде створений новий клуб, який виступатиме в другому дивізіоні або в Любительській футбольній лізі.

Питання про допуск "Крил" до участі в чемпіонаті Росії буде вирішено 15 лютого. За інформацією "Спорт-Экспресса", клуб Самари не може знайти кошту на погашення боргів клубу. Якщо "Крила" не зроблять цього в найближчий день, клуб не пройде ліцензування.

Таким чином, відмовитися від виступу в прем"єр-лізі перед початком сезону-2010 можуть відразу два клуби. Раніше "Норільський нікель" відмовився фінансувати ФК "Москва" і оголосив про зняття цієї команди з чемпіонату Росії. Офіційно столичний клуб, який вже пройшов ліцензування, поки не знявся з розіграшу. Про готовність придбати ФК "Москва" оголосила компанія "Конверс Груп".

Якщо ФК "Москва" або "Крилья Совєтов" відмовляться грати в прем"єр-лізі, їх місце займе владикавказька "Аланія", яка зайняла третє місце в першому дивізіоні в сезоні-2009. Якщо з розіграшу знімуться обидва клуби, окрім "Аланії" в прем"єр-лігу вийде ніжегородська "Волга".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Російські "Крилья Совєтов" на межі ліквідації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути