середа, 27 січня 2010 16:44

Вороніна вперше показали з динамівською футболкою (ФОТО)

У середу 27 січня в московське "Динамо" провело перший офіційний захід у новому футбольному сезоні. Журналістам і громадськості представили новачків команди: Андрія Вороніна, Олександра Самедова, Едгараса Чеснаускіса, Олександра Єпуряну і Юрія Кирилова. Разом з футболістами на презентацію приїхав і тренер з фізпідготовки Роберто Сассі.

Після представлення футболістів і фотосесії слово взяв головний тренер "Динамо". Андрій Кобелєв, якого журналісти запитали про завдання на сезон:

- Завдання завжди повинне бути максимальним, тому я впевнений, що хлопці, які прийшли і той кістяк, який у нас був здатні виконати це завдання. Нам необхідно повністю мобілізуватися і з повною віддачею провести весь сезон. Нічого не можливого не буває, мета повинна стояти. І добре, що ця мета - чемпіонство.


З головним тренером "Динамо" із задоволенням погодилися і новачки, які на презентації ще раз сказали, що прийшли в "Динамо" тільки перемагати.

Нагадаємо, Воронін (30 років) підписав трирічний контракт з московським "Динамо". Російський клуб виплатив англійському "Ліверпулю", якому раніше належали права на Вороніна, 2,5 млн євро.

За словами спортивного директора "Динамо" Костянтина Сарсанії, окрім російського клубу на Вороніна претендували німецькі "Гамбург" і "Герта", англійський "Бірмінгем" і французький "Марсель".

За матеріалами ФК "Москва", Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Вороніна вперше показали з динамівською футболкою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути