середа, 27 січня 2010 13:22

"Чемпіонат Росії все ж таки сильніший від українського" - Воронін

"Чемпіонат Росії все ж таки сильніший від українського" - Воронін

Нападаючий збірної України Андрій Воронін, який не так давно підписав трирічний контракт з московським "Динамо", порівняв силу української і російської національної першості.

"Коли клуби з наших країн змагалися, практично завжди перемагали представники України, - цитує Вороніна "Спорт-Экспресс в Украине". - З іншого боку, мені здається, що чемпіонат Росії все ж таки сильніший. Адже в Україні, на відміну від Росії, всього дві команди ведуть боротьбу за золото.

Зараз сусідній чемпіонат вигідно відрізняється від багатьох європейських аналогів саме великим числом претендентів на чемпіонство. Скажімо, два роки тому ніхто і уявити не міг, що "Рубін" стане чемпіоном".

Воронін, якому вперше за його багаторічну кар"єру доведеться зануритися в атмосферу російського клубного футболу, дав і оцінку співвідношенню національних чемпіонатів, які виступають головними конкурентами як України, так і Росії:

"Особисто для мене російський чемпіонат сильніший від бельгійського і голландського, якщо вести мову про рівень команд. Проте по організації, якості полів, мабуть, та ж Бельгія і Голландія, а також Португалія стоять вище".

Нагадаємо, 8 січня 2010 року стало відомо про те, що Воронін переходить в московське "Динамо", яке заплатило за трансфер форварда 2 млн євро.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Чемпіонат Росії все ж таки сильніший від українського" - Воронін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути