четвер, 21 січня 2010 11:32

Воронін пояснив, чому не зіграв проти "Дніпра"

Воронін пояснив, чому не зіграв проти "Дніпра"

В середу, 20 січня, в контрольному матчі між московським "Динамо" і дніпропетровським "Дніпром" (1:1) очікуваного дебюту за російський клуб нападаючого збірної України Андрія Вороніна так і не відбулося.

Як розповів після закінчення зустрічі сам футболіст, його участь в цьому поєдинку не планувалася спочатку.

"Пройшло лише два дні, як я прилетів до Туреччини і провів декілька тренувань з новою командою, тому мова про мою участь в спарингу з "Дніпром" навіть не йшла, - цитує Вороніна "СЭ в Украине".

- Сподіваюся, буду готовий вже до наступної контрольної зустрічі. Поки ж можу сказати, що мені сподобалося, як діють москвичі. Сподіваюся, мені не знадобиться багато часу на адаптацію в новій команді".

Наставник "Динамо" Андрій Кобелєв вирішив не випускати Вороніна навіть на заміну, оскільки той ще не набрав спортивну форму. Ймовірно, перший матч за новий клуб Андрій проведе в суботу в Палестині, куди "Динамо" прилетить на день для гри з місцевою збірною.

Тим часом, для хавбека збірної України Руслана Ротаня сезон закінчився. У спарингу з московським "Динамо" 28-річний гравець "Дніпра" невдало впав на газон - руку вивернуло навиворіт, почалася кровотеча.

Руслана тут же направили в госпіталь міста Белек на машині швидкої допомоги. Попередній діагноз: перелом ліктьового суглоба, розрив ліктьової підшкірної сумки.

За матеріалами Сегодня, Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Воронін пояснив, чому не зіграв проти "Дніпра"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути