середа, 10 лютого 2010 09:59

Міністр спорту Росії пообіцяв врятувати "Крилья Совєтов"

Міністр спорту Росії пообіцяв врятувати "Крилья Совєтов"

Міністр спорту, туризму і молодіжної політики Росії Віталій Мутко заявив, що російська влада надасть допомогу самарському футбольному клубу "Крилья Совєтов", участь якого в чемпіонаті Росії 2010 року опинилася під загрозою через фінансові труднощі. Про це повідомляє РІА Новини. Мутко висловив упевненість, що у клубу з Самари "все буде нормально".

В той же час, за словами Мутко, влада не має наміру допомагати ФК "Москва", від фінансування якого відмовився власник клубу - "Норільський нікель".

Мутко підкреслив, що "Крилья Совєтов" мають "ротужну соціальну основу". За словами міністра, за самарським клубом стоїть "величезна армія вболівальників і великий регіон".

Що стосується ФК "Москва", то, за словами Мутко, "буде ненормально", якщо держава надаватиме підтримку "Норільському нікелю". При цьому міністр підкреслив, що власники столичного клубу вчинили непрофесійно, оголосивши про зняття команди з чемпіонату Росії в прем"єр-лізі перед стартом першості.

Мутко відзначив, що влада допомагатиме клубам, що мають соціальну значущість. Міністр пообіцяв надати допомогу тольяттінському хокейному клубу "Лада". Мутко не уточнив, чи має соціальну значущість ФК "Москва".

"Норільський нікель" 5 лютого 2010 року оголосив про відмову від фінансування ФК "Москва" і зняття команди з розіграшу прем"єр-ліги. Згодом повідомлялося, що у столичного клубі може з"явитися новий інвестор, який збереже команду в прем"єр-лізі.

"Крилья Советов", за даними ЗМІ, зазнають серйозні фінансові труднощі і можуть не пройти ліцензування, заплановане на 15 лютого 2010 року.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Міністр спорту Росії пообіцяв врятувати "Крилья Совєтов" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути